❇️ نشست هماهنگی مراسم اربعین حسینی (ع) صبح امروز با حضور دکتر شکیبا معاون بهداشت ، معاون اجرای، معاون فنی ، کارشناسان ارشد معاونت بهداشت و روسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستانهای تابعه به صورت ویدیوو کنفرانس برگزار شد.

دکتر ابراهیم شکیبا معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه 🔻🔻🔻

💢بررسی عملکرد آخرین وضعیت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زائرین اربعین حسینی(ع) در دستور کار این نشست قرار داشت.‌

🔹️ویزیت پزشک و دارو برای بیماران و زوار اباعبدالله حسین (ع) رایگان است.

🔹️در راهپیمایی پر شکوه اربعین حسینی (ع) شرایطی ایجاد شود که همه دست به دست هم دهیم تا مشکلی برا زائری پیش نیاید .

🔹️روسا شبکه ها و رییس مرکز بهداشت هر شهرستان جهت تسریع در کارها شخصا رابط معاونت بهداشتی می‌باشند.

🔹️تمامی نیروهای بهداشتی که در مرز خسروی هستند با مدیریت معاونت بهداشتی دانشگاه مشغول به ارائه خدمت می باشند.

🔹️در هر شهرستان باید تیم های اعزامی  مشخص و یک سر گروه داشته باشند و در صورت فراخوان آقای مهندس اردلان ۵ ساعت بعد در مرز خسروی حاضر باشند.

🔹️ تمامی تیم های بهداشتی تا پایان مراسم اربعین حسینی باید ۲۴ ساعته در مرز حضور و فعالیت داشته باشند.

🔹️تمامی تمهیدات لازم در صورت اضطرار  برای ارائه خدمات ۲۴ ساعته باید دیده شود.

🔹️مرکز جامع سلامت خسروی برای ارائه خدمات به زوار  فعال است.

🔹️به زودی کارشناسان ستادی (معاونت بهداشت) در مرز خسروی مستقر و تا پایان برنامه پیاده رویی در کنار زوار اباعبدالله حسین (ع) مشغول خدمت رسانی هستند.

🔹️ارائه خدمات به موقع در اولویت کار دانشگاه علوم پزشکی است و هیچ قصوری قابل توجیه نیست.

🔹️همچنین در حوزه های مختلف بهداشتی از کنگاور تا پایانه مرزی خسروی تیم های بهداشتی از جمله بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای، بیماریها، اموزش سلامت، سلامت خانواده،ازمایشگاه، تغذیه و دهان و دندان طرح و گسترش حهت رفاه حال زایرین حضور و نظارت فعال دارند.

🔹️شهرستانهای که در مسیر راه کربلا هستند(از شهرستان کنگاور تا شهرستان قصرشیرین) باید زیر ساخت ها و تمهیدات لازم را انجام دهند.

🔹️خدمت به زائران محترم اباعبدالله الحسین(ع) در اولویت فعالیت های دانشگاه است.

🔹️پزشکان باید آموزش کامل را دیده باشند و ارائه هر خدمت توسط پزشک به زوار باید در سامانه سیب ثبت گردد.

🔹️تجویز دارو توسط پزشک باید مدیریت شود و به میزان نیاز و ضرورت به بیماران تحویل گردد.

🔹️نباید در مرز خسروی هیچ کم و کسری وجود داشته باشد.

🔹️تمامی موکب داران در سطح استان آموزش کامل دیده اند.

🔹️همزمان با شروع برنامه پیاده روی اربعین حسینی(ع)  نظارت بازرسین سلامت محیط و حرفه ای بر فعالیت مراکزتهیه، توزیع وفروش موادغذایی و اماکن عمومی، سرویس های بهداشتی ،منابع و شبکه های آبرسانی، موکب ها و ایستگاه های صلواتی، آشپزخانه های متمرکز تهیه غذا، نمازخانه ها و سرویس های بهداشتی، محل های اسکان زائرین ، پارکینگ ها بیش از بیش می شود .