♻️تشریح اقدامات و نظارت های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در دهه اول محرم

💠دکتر ابراهیم شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه: 🔻🔻

🔹همزمان با آغاز ماه محرم نظارت های بهداشت محیطی بر فعالیت هیئت های برگزارکننده مراسم های سوگواری امام حسین (ع) درمساجد، تکایا و حسینیه های شهر ستانهای استان با هدف کنترل و رعایت شیوه نامه های بهداشتی و در راستای مقابله بابیماری کرونا در استان  تشدید گردید.

🔹 بیش از ۱۵۵۰ بازدید بهداشتی از  این هیئت ها توسط بازرسین بهداشت محیط مراکز بهداشت تابعه و تعداد ۵۰ بازدید مشترک با ادارات تبلیغات اسلامی و نیروی انتظامی از هیئات مذهبی استان انجام شده است.

🔹️حدود ۱۸۰ همیار سلامت در هیئت ها ثبت نام کرده اند و آموزش موازین بهداشتی را برعهده داشته اند.

🔹بیش از ۲۰۵ مورد سنجش با استفاده از دستگاه‌های تشخیص در محل (کنترل PH ، نمک مواد غذایی و تست روغن خوراکی)  انجام شده و‌همچنین تعداد ۱۰۵ نمونه از مواد غذایی و۶۰ نمونه آب شرب جهت بررسی وضعیت سلامت آنها به آزمایشگاه ارسال شده است.

🔹همچنین بیش از ۸۸۳ مورد کلرسنجی از آب شرب هیئت های مذهبی نیز انجام شده است.

✔️گفتنی است در راستای مقابله با بیماری کرونا در استان ،نظارت بر اجرای شیوه نامه های بهداشتی تاپایان ماه محرم و صفر ادامه خواهد داشت.

📌توصیه می گردد همچنان مردم شیوه نامه های بهداشتی را رعایت  نمایند و درمکان های عمومی وفضاهای های بسته حتما ازماسک استفاده کنند.

🆔@k_health