اخبار

💠🔸 توصیه های بهداشت محیطی در راستای پیشگیری و کنترل بیماری التور 🔰

💠🔸 توصیه های بهداشت محیطی در راستای پیشگیری و کنترل بیماری التور 🔰
 
 
💢دکتر ابراهیم شکیبا معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه :🔻🔻
 
🔶 از آب لوله کشی کلردار  برای نوشیدن ، شستشوی ظروف و سبزیجات استفاده کنید . در غیر این صورت آب را بجوشانید و پس از سرد شدن مصرف نمایید.
 
🔶 سبزیجات و میوه‌ها را قبل از مصرف با محلول پرکلرین، گندزدایی و پس از شستن با آب سالم مصرف کنید .
 
🔶 از خرید و مصرف مواد غذایی پر خطر(آب میوه، بستنی، کباب و ...) از دستفروشان و دوره گردها اجتناب کنید.
 
🔶 قبل از غذا خوردن و بعد از اجابت مزاج ، دست‌های خود را با آب سالم و صابون بشویید.
 
🔶 از آشامیدن آب‌های نامطمئن در پارک‌ها، باغ‌ها و فضای سبز جداً اجتناب کنید.
 
🔶 حتی الامکان از غذاهای طبخ شده در منزل استفاده کنید.
 
🔶 مواد خوراکی را در ظروف سر بسته، دور از دسترس مگس و حشرات نگهداری کنید.
 
🔶 زباله را در کیسه‌های مخصوص زباله نگهداری نمایید و در سطل های محل جمع آوری پسماند قرار دهید.
 
🔶 غذاها را به اندازه نیاز  وبه صورت تازه تهیه و در یخچال نگهداری کنیدو از قرار دادن سبزی و میوه‌ های نشسته در یخچال جداً خودداری نمایید.
 
🔶 بعد از غذا چند قطره آب لیمو یا لیمو ترش تازه استفاده شود.
 
🔶 از شیر و فرآورده‌های لبنی پاستوریزه استفاده کنید یا شیر را به مدت ۲۰ دقیقه قبل از مصرف بجوشانید .
 
 🔶 در موقع خرید و حمل مواد غذایی، اقلامی مثل نان را در کنار میوه و سبزیجات نشسته و گوشت خام قرار ندهید.
 
🔶 در مسافرت‌ها حتما از لیوان شخصی، آب بسته بندی شده و میوه‌های قابل پوست کندن استفاده شود.
 
🔶 هنگام استفاده از استخرهای شنا موازین بهداشتی را رعایت نمایید.
 
🆔@k_health
 
https://t.me/k_healthmedia/3486
۶ تیر ۱۴۰۱ ۱۰:۴۹

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید