💠 تشکیل کمیته بهداشت هوا در معاونت بهداشتی دانشگاه

📌 این کمیته با هدف هماهنگی بیشتر در راستای کاهش اثرات گرد و غبار بر سلامت در قالب وظایف محوله،با توجه به شرایط اضطرار و بحران آلودگی هوا که از شروع سال جدید ، استان را متاثر نموده است در معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل شده است.

📌در اولین نشست کمیته بهداشت هوا ، بر تولید محتوای آموزشی مناسب، استفاده از روش ها ی آموزشی و رسانه های مختلف در راستای آموزش خود مراقبتی به مردم به خصوص گروه های حساس، پیگیری های زیرساختی فضاهای آموزشی، مراکز جامع سلامت و خانه های بهداشت تاکید شد.

📌همچنین تخمین اعتبارات مورد نیاز، به عنوان اولویت های مهم در راستای مواجهه به پدیده گردوغبار، مطرح و مقرر شد موضوع آلودگی هوا در برنامه های اولویت دار هر کدام از  گروه های کارشناسی قرار گیرد.

✅ در این جلسه معاونین اجرایی و فنی، مدیر گروه سلامت خانواده، بیماری های غیرواگیر، سلامت جوانان و مدارس، تغذیه، کاهش خطر بلایا ،طرح و گسترش، سلامت کار ، آموزش سلامت وسلامت محیط در محل معاونت بهداشتی دانشگاه حضور داشتند.