✍ شروع امتحانات و رعایت شیوه نامه های بهداشتی

💢دکتر ابراهیم شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه:🔻🔻

⬇️ با توجه به بازگشایی مدارس و شروع امتحانات به صورت حضوری، توجه به رعایت شیوه نامه های بهداشتی به منظور حفظ سلامت دانش آموزان و کارکنان مدارس بیشتر از قبل، مهم و ضروری است:

✅ دانش آموزان و عوامل اجرایی مدرسه در زمان برگزاری امتحانات از ماسک استفاده نمایند.

✅ اگر دانش آموزی مبتلا به بیماری زمینه ای باشد یا دارای علائم مشکوک به کرونا باشد، آزمون باید در اتاق جداگانه و به صورت انفرادی انجام شود.

✅ از بزرگترین فضاهای موجود برای برگزاری آزمون استفاده شود.

✅ فاصله گذاری مناسب بین دانش آموزان رعایت شود.

✅ دانش آموزان و همراهان آنها در محل برگزاری آزمون تجمع نکنند.

✅ از دست دادن و روبوسی خودداری شود.

✅ با روشن نمودن وسایل تهویه و نیز باز گذاشتن پنجره ها تهویه مناسب در محل برگزاری امتحان برقرار شود.

✅ دانش آموزان باید لوازم التحریر مورد نیاز را همراه داشته باشد و از جابجایی آن بین یکدیگر خودداری کنند.

✅ جهت آشامیدن آب از بطری آب شخصی خود استفاده نمایند.

✅ لازم است دانش آموزان برنامه خواب منظم و دقیقی داشته باشند.

✅ از خوردن مواد قندی و شیرین و غذای سنگین قبل از خواب خودداری نمایند.

✅ در معرض نور قرار گرفتن چشم ها باعث اختلال خواب می شود. بنابراین استفاده از تلویزیون، موبایل یا مانیتور کامپیوتر در فصل امتحانات محدود شود.

✅ دانش اموزان در طول روز علاوه بر مصرف سه وعده اصلی غذایی نیاز به دو میان وعده دارند.

✅ بهترین میان وعده ها خشکبار، خرما و انواع مغزها و دانه‌ها (از نوع بدون نمک ، شیر و فرآورده‌های آن، میوه ها، بیسکویت بدون کرم، کیک‌ و کلوچه) لقمه سالم می باشد.

✅ خوردن صبحانه باعث افزایش تمرکز در دانش آموزان می شود بنابراین خوردن صبحانه  فراموش نشود.

🆔@k_health