💠 مراسم تکریم ومعارفه دکتر سعید حمزه ای و دکتر ایوب فرجی به عنوان مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان هرسین امروز با حضور معاون بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

💢دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه:🔻

📌 دکتر حمزه ای با زحمات صادقانه خود در مرکز بهداشت و درمان شهرستان هرسین  یک تغییر اساسی ایجاد کرد که بسیار قابل تقدیر است.

📌افزایش تخت و تجهیزات بیمارستان شهرستان و احداث ساختمان پزشکان از مهمترین اقدامات انجام شده در این مدت بود.

📌 همه مسئولین این مدت به دکتر حمزه ای هم کمک میکردن که خوشبختانه نتیجه هم دیدیم

📌دکتر فرجی نیز در این شبکه خوش درخشید و امیدواریم همین راه را ادامه دهد و
با همت کارکنان شبکه بهداشت و درمان هرسین که زحمات زیادی کشیدند مخصوصا در کرونا بتوانیم پیشرفت بهتری داشته باشیم.

📌در واکسیناسیون کرونا نیز شهرستان وضعیت خوبی دارد و انتظار داریم به کمک دکتر فرجی واکسیناسیون را ادامه دهیم.

💢دکتر کنجوریان فرماندار هرسین :🔻🔻

📌دکتر حمزه ای از پزشکان حاذق، توانمند و خیرخواهی هستند که همیشه خالصانه در خدمت مردم بودند و در ارائه خدمت هیچوقت کوتاهی نکرده و ما نیز از خوبی های وجودشان بهره مند شده ایم.

📌با تلاش های دکتر حمزه ای و تیم ایشان در حوزه بهداشت و درمان ، سال گذشته در بحث کرونا شهرستان هرسین در طرح شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان شهرستان برتر معرفی شد که بسیار جای تقدیر دارد.

📌 دکتر فرجی نیز  فردی زحمت کش و بسیار با اخلاق هستند و امیدوارم با راهنمایی های دکتر حمزاه ای موفق و موید باشند .

📌من  و همکارانم نیز تمام توان خود را در رشد و ارتقا بهداشت و سلامت شهرستان و ارائه خدمات بهتر به مردم در حوزه سلامت به کار خواهیم گرفت.

🗓 چهارشنبه ۳۱ فروردین ماه ۱۴۰۱

🆔️@k_health