🌍"سیاره ما، سلامتی ما" شعار امسال سازمان بهداشت جهانی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت

💠دکتر شکیبا معاون بهداشت دانشگاه:🔻

🔹ضمن تبریک فرارسیدن روز جهانی بهداشت به تمامی همکاران و هم استانی های عزیز، امیدوارم در سال جدید سیستم بهداشت با همراهی مردم،پیشرفت های چشمگیری در مسیر ارتقا سطح سلامت داشته باشد.

🔹شعار امسال سازمان بهداشت جهانی با عنوان"سیاره ما، سلامتی ما"  مبین آن است.

🔹مواجهه با بحران کرونا در سطح دنیا را موجب افزایش آگاهی نسبت به ضرورت یک مشارکت همگانی برای دستیابی به مقوله مهم سلامت عنوان کرد.

🔹همه گیری کرونا و بحرانی که طی بیش از دو سال گذشته بر سراسر جهان تحمیل کرد و متاسفانه کماکان نیز ادامه دارد، در کنار همه چالش های تلخی که در پی داشت، با افزایش سطحی از آگاهی عمومی همراه بود که یک دیدگاه جامع نسبت به چند بعدی بودن مفهوم سلامت را در میان تمامی دست اندرکاران حوزه سلامت و سران کشورها ایجاد کرد.

🔹براین اساس همکاری و تعامل تمامی اعضای جامعه چه در سطح استان و چه در سطح ملی یک ضرورت می باشد.

🔹ملت ما در چند سالی که با پاندمی مهلک کرونا مواجه شدند، ثابت کردند که در مشارکت برای سلامت عمومی تا چه حد مصرّ و پیگیر هستند.

🔹سلامت امروزه نه تنها ابعاد مختلف فردی و اجتماعی را در بر می گیرد بلکه تبدیل به یک اصل و فرآیند جهانی شده است.

🔹خوشبختانه اکنون بیش از گذشته این دیدگاه در سطح دنیا تسری یافته که سلامت مفهومی چند بعدی و نیازمند نگاهی جامع است که حفظ و ارتقای آن، تنها با مشارکت همگانی ممکن می شود.

🔹دستیابی به این مهم، نیازمند برنامه ریزی های کارشناسانه، همبستگی بیشتر کشورها در زمینه تحقق برنامه ها و رشد دانش و آگاهی مردم در این زمینه است تا نسل های آینده ما نیز از امکان زندگی سالم برخوردار باشند.

🔹بی تردید سلامت به معنای واقعی زیر بنای رشد و تعالی ملت هاست.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️

#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا