♻️ در نشست ویدیو کنفرانس با روسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستانها در دفتر ریاست دانشگاه مطرح شد:🔻

💢دکتر شکیبا معاون بهداشتی:🔻🔻

📌ارتقاء واکسیناسیون علیه کووید ۱۹ آبروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است به همین خاطر باید تمام تلاشمان را انجام دهیم.

📌تزریق دوز سوم باید سرعت بیشتری در استان بگیرد تا میزان ابتلا،‌ نیاز به بستری در ICU و مرگ و میر به شدت کاهش یابد.

📌فعال سازی و تقویت تیم های مشترک با ادارات و اعمال نظارت و بازرسی مراکز و اماکن عمومی با حضور ادارات ذیربط باید انجام شود

📌اطلاع رسانی سامانه ۱۹۰  و رسیدگی دقیق به شکایات مردمی باید به نحو مطلوب انجام شود.

📌شهرستان دالاهو از نظر واکسیناسیون وضعیت بسیار خوبی در سطح استان را دارد.

📌تمامی مدارس کرمانشاه زیر ذره بین کارشناسان بهداشتی هستند و باید نظارت از مدارس بیش از گذشته  مورد توجه قرار بگیرد.

📌شاخص های بهداشت باید ارتقا یابد و به دوران قبل از کرونا بگردد.

📌تمام دغدغه و تلاش همکاران بهداشتی صیانت از سلامت مردم و تشویق جامعه به واکسیناسیون است.

📌باید تزریق واکسیناسیون جمعیت گروه سنی ۵ تا ۱۲ و ۱۲ تا ۱۸ سال را به طور جدی پیگیری کنیم و در اسرع وقت تزریق واکسن کرونای این گروه سنی را تکمیل کنیم.

📌واکسیناسیون تنها راه موثر پیشگیری از بیماری کرونا می باشد و اگر بخواهیم بیماری را به نحو مطلوبی کنترل کنیم باید این مهم را در سطح استان جدی بگیریم و تیم های سیار باید هر‌چه سریعتر تشکیل شود.

📌فراخوان فعال توسط مراقبین سلامت و بهورزان جهت تزریق هر سه دوز واکسن برای افراد بالای ۱۸ سال انجام شود و از همه مردم فهیم استان کرمانشاه می خواهم برای حفظ جان خود و عزیزانشان و کاهش مرگ و میر نسبت به تزریق واکسن کرونا اقدام کنند.

📌برای تزریق دوز دوم و سوم واکسن کرونا نیاز به تبلیغات محیطی گسترده از طریق صدا و سیما،شبکه های اجتماعی در استان است که باید در اولین فرصت انجام شود تا مردم به اهمیت تزریق دوز دوم و سوم پی ببرند.

📌خدمتگزاری به مردم ایران بخصوص استان کرمانشاه افتخار ماست  و بحث واکسیناسیون نیز مشارکت ۱۰۰درصدی مردم را می طلبد.

🗓 چهارشنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۱

▫️▫️▫️▫️▫️▫️