🟢 بازرسان بهداشت‌ محیط سربازان سنگر اول و خط مقدم سلامت می باشند

💢دکتر محمدی سرپرست دانشگاه در مانور تشدید نظارت های بهداشتی سلامت نوروزی:🔻🔻

🔸بازرسان بهداشت‌ محیط سربازان سنگر اول و خط مقدم سلامت هستند و اگر این سنگر به خوبی حفظ شود و توسط عوامل ضد سلامت قطع نشود به دیگر سنگر ها که همان درمان می باشد کشیده نمی شود.

🔸کار شما یک کار جهادی، انسانی، و دینی است که سلامت مردم را حفظ می کنید و این در پیشگاه خداوند اجر عظیمی دارد، هر چند که در این راه ناملایمت هایی وجود دارد و این قابل تحسین، تقدیر و تعظیم است.

🔸در ایام تعطیلات نوروز حساسیت ها بیشتر است زیرا بازار ها گسترده تر و خرید و فروش بیشتر است و در این بین افراد سودجو سوء استفاده کرده و سلامت مردم را به خطر می اندازند.

🔸یکی از دغدغه های استان، عرضه مواد غذایی در اماکن غیر مجاز است که ساماندهی و نظارت بر آن نیازمند حمایت همه جانبه مراجع قضایی و انتظامی می باشد.

🔸روسای شبکه ها با همکاری و حمایت دادستانی ها و مراجع قضایی نظارت ها را تشدید نمایند تا نتیجه مطلوب حاصل گردد.

🔸وظیفه داریم که به سلامت مردم حساسیت خاص داشته باشیم، زیرا سلامت مردم اولویت اول دانشگاه است.

✔️۲۵ اسفند ماه

🆔@k_health