❇️ عصر دیدار صمیمانه / بازدید سرپرست دانشگاه از مرکز ۱۶ ساعته سینا و مرکز واکسیناسیون تربیت کرمانشاه

💠دکتر محمدی که وی را معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه همراهی می کرد، عصر امروز ضمن بازدید از مرکز تجمیعی واکسیناسیون تربیت و مرکز ۱۶ ساعته سینا، با پرسنل این مراکز گفتگو کرد.

💠 در این دیدارهای صمیمانه پرسنل شاغل در این مراکز مشکلات خود را با سرپرست دانشگاه در میان گذاشتند.

💢دکتر محمدی سرپرست دانشگاه:🔻🔻

🔹از همکاران عزیزم در حوزه بهداشت به پاس زحمات و تلاشهای بی وقفه تقدیر و تشکر می کنم.

🔹همیشه به حوزه بهداشت غبطه‌ می‌خورم که دارای چنین نیروهای توانا ، زبده و توانمندی است.

🔹 کار شما بسیار ارزشمند است و نسبت به بقیه کارها اولویت دارد، واقعا باید خداوند را شاکر باشید که در این راه خدمت می کنید.

🔹ما هم وظیفه داریم پیگیر مطالبات شما باشیم، هر چند که در شرایط کنونی وضعیت مالی دانشگاه مساعد نیست اما در صددیم تا بخش هایی از مطالبات را سریعتر پرداخت کنیم.

✔️عصر یکشنبه ۱۰ بهمن

🆔@k_health