کارگاه باز آموزی ایراپن در سامانه سیب

💢کارگاه باز آموزی ایراپن در سامانه سیب،با حضور کارشناسان برنامه در معاونت بهداشتی دانشگاه و شهرستانهای اسلام آباد غرب، گیلانغرب، قصر شیرین، سر پلذهاب و دالاهو
در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان اسلام آباد غرب برگزار گردید.

دکتر سلیمی مدیر گروه بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشتی دانشگاه در راستای بررسی وضعیت زیر ساخت ها و نحوه  ثبت خدمات در سامانه سیب مطالبی را بیان کردند . ایشان برلزوم  اجرای صحیح برنامه ایراپن مطابق پروتکل کشوری و ثبت دقیق خدمات ، توانمند سازی ،بازاموزی و ارتقای عملکرد پزشکان و مراقبین سلامت  و اهمیت بیماری های غیر واگیر تاکید نمودند.

مهندس محمدی معاونت بهداشتی شبکه بهداشت و درمان اسلام آباد پس از تسلیت ایام فاطمیه و دومین سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی، عرض  خیر مقدم و خوش آمد خدمت شرکت کنندگان داشتند

در ادامه  مهندس نوروزی و سایر کارشناسان برنامه ایراپن در شهرستانها نحوه ارائه خدمت به مراجعین و پیگیری و مراقبت بیماران و نحوه ثبت خدمت در پرونده الکترونیک را به صودت آنلاین آموزش دادند.