💢 استقرار تیم های سیار واکسیناسیون در حاشیه شهر به صورت هدفمند انجام می شود

💠دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه در جلسه متولیان حوزه بهداشت و سلامت شهرستان هرسین :🔻🔻

📌 از کارکنان بهداشت و درمان که  طی این دو سال اپیدمی بیماری کرونا، تمام وقت برای مهار و تزریق واکسن کرونا پای کار بودند تقدیر و تشکر می نمایم.

📌با توجه به شرایط موجود و برای مهار بیماری کرونا، مراقبین سلامت و بهورزان باید پیگیر افرادی که واکسن نزده اند باشند.

📌فراخوان تزریق دُز اول و دوم واکسن کرونا در شهرستان هرسین باید به صورت مستمر و جدی انجام شود که افراد هر چه سریعتر به مراکز مراجعه کنند یا مراقبین سلامت و بهورزان به درب منازل افراد مراجعه نموده و واکسن کرونا را تزریق کنند.

📌امید است با تلاش های انجام شده در این راستا، تا هفته آینده شاهد ارتقای پوشش واکسیناسیون در شهرستان هرسین باشیم.

📌افرادی که در دوران واکسیناسیون زحمات زیادی کشیدند باید مورد تشویق قرار گیرند.

📌نباید در هیچ کدام از مراکز تجمیعی واکسیناسیون معطلی برای فردی پیش بیاید و باید در همان چند دقیقه نخست تزریق انجام شود.

📌 با عزم جدی که در روحیه کارکنان بهداشتی  وجود دارد و تلاش بی وقفه این عزیزان، در یک هفته آینده به پوشش ۹۰ درصدی واکسیناسیون عمومی خواهیم رسید و این مهم دور از دسترس نیست.

📌 تیم های سیار به صورت هدفمند در محله های حاشیه شهر مستقر می شوند و در مواردی که افراد از تزریق واکسن کرونا ممانعت می کنند حضور و مداخله پزشکان عزیز  بسیار موثر خواهد بود.

📌تمام دغدغه و تلاش همکاران بهداشتی حفظ سلامت مردم و تشویق جامعه به دریافت واکسن کرونا می باشد.

📌تمام تلاش ما در راستای تشویق و ترغیب مردم عزیز برای مشارکت در واکسیناسیون، مدیریت کرونا و حفظ جان و سلامت آنها است.

📌از همه مردم درخواست می کنم برای مقابله با بیماری کرونا و حفظ سلامت خود و دیگران، در اولین فرصت در امر مهم واکسیناسیون شرکت کنند.

🗓 سه شنبه  ۱۶ آذر ۱۴۰۰

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻