.♻️ به مناسبت روز جهانی داوطلب (۵ دسامبر) / جذب ۱۵۰۰۰ سفیر سلامت محله در اجرای برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت

💢 دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفت و گو با میز خبر روابط عمومی دانشگاه:🔻

💠 روز جهانی داوطلب (۵ دسامبر) را به تلاشگران این عرصه تبریک می گویم.

💠 توجه به مناسبت‌های ملی فرصت مغتنمی برای فرهنگ سازی و تشویق و ترغیب جامعه برای مشارکت‌های داوطلبانه در توسعه پایدار سلامت و قدردانی از خدمات داوطلبانه است.

💠 یکی از موفق‌ترین برنامه‌های اثر بخش حوزه بهداشت، جلب مشارکت مردم در برنامه ارتقای سلامت برنامه داوطلبین سلامت (سفیران سلامت محله) می باشد.

💠 این برنامه، استعداد، توانمندی و برجستگی حضور فعال در برنامه‌های تحول سلامت را پس از سال‌ها تجـربه کسـب نمـوده است.

💠 استان کرمانشاه با جذب ۱۵۰۰۰ سفیر سلامت محله در اجرای برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت شاهد حضور فعال مردم در عرصه خدمات بهداشتی استان می‌باشد.

💠 در راستای بسیج ملی کنترل اپیدمی کووید۱۹ به شیوه محله و خانواده محور مبتنی بر برنامه هر خانه یک پایگاه سلامت و ضرورت مشارکت همه جانبه سازمان‌ها و نهاد‌های مدنی و آحاد جامعه به ویژه فعالان حوزه سلامت از جمله داوطلبان سلامت باشعار «مشارکت همه جانبه جامعه «کلید طلایی» کنترل همه گیری بیماری کووید-۱۹»  به استقبال روزجهانی داوطلب می‌رود.

💠 در این فرصت با عنایت به بحران همه گیری بیماری کووید ۱۹ در کشور و نقش بی بدلیل مشارکت‌های داوطلبانه مردم در موضوع غربالگری، اطلاع رسانی و آموزش‌های عمومی برای کنترل همه گیری این بیماری، از زحمات تمامی نیرو‌های داوطلب حوزه سلامت (رابطان وسفیران سلامت خانوار) که در کنترل بیماری کووید ۱۹ مارا را یاری می‌کنند تقدیر وتشکر می کنیم.

💠 با تمرکز بر نقش مشارکت همه جانبه جامعه «کلید طلایی» کنترل همه گیری بیماری کووید-۱۹ ، این روز را گرامی می داریم.

🗓 ۱۴ آذر ۱۴۰۰
▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻