⭕️مدارس زیر ذره بین کارشناسان بهداشت/بازدید از ۱۰۰ مدرسه طی دو روز گذشته

💢دکتر شکیبا معاون بهداشتی: 🔻🔻

◽️مدارس بسیار آسیب پذیر هستند و به همین خاطر باید نظارت های بهداشتی در مدارس تشدید شود، فاصله گذاری اجتماعی و زدن ماسک در مدارس الزامی است.

◽️طی روزهای یکم و دوم آذر ماه، ۲۴ تیم بهداشتی از ۱۰۰ مدرسه بازدید بهداشتی بعمل آوردند.

◽️نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی باید تشدید گردد و با افردی که پروتکل های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، برخورد جدی به عمل آید.

◽️نظارت ها باید به صورت مستمر ادامه داشته باشد، از مردم استان، معلمان و دانش آموزان درخواست می کنم که با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و استفاده از ماسک در کاهش زنجیره انتقال بیماری نقش آفرینی نمایند.

◽️شهروندان عزیز در صورت مشاهده هرگونه عدم رعایت پروتکل های بهداشتی، موارد تخلف را به سامانه ۱۹۰  اطلاع دهند تا در کوتاهترین زمان ممکن جهت رفع آن اقدام شود.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻
🆔@k_health