💠 افزایش سریع پوشش واکسیناسیون گروه های مختلف در اسلام آباد غرب در دستور کار شبکه بهداشت و درمان این شهرستان قرار گرفت

💠 افزایش سریع پوشش  واکسیناسیون گروه های مختلف در اسلام آباد غرب در دستور کار شبکه بهداشت و درمان این شهرستان قرار گرفت

❇️نشست معاون فنی مرکز بهداشت استان با فرماندار، مدیر شبکه بهداشت و درمان و جمعی از مدیران شهرستان اسلام آباد غرب

💢دکتر سارا شاه آبادی معاون فنی معاونت بهداشت:🔻🔻

📌ارتقای پوشش واکسیناسیون باید به صورت ضربتی و جدی برای همه گروه های هدف از جمله دانش آموزان، دانشجویان، باقیمانده معلمان و اساتید دانشگاه، کارکنان بخش های خدماتی، اداری و صنعتی، اصناف، مدد جویان کمیته امداد و بهزیستی، مادران باردار، روستائیان، عشایر و سایر افراد در قالب گروه های سنی باید تا پوشش نزدیک به ۹۵ درصد پیگیری و اجرا شود.

📌تسریع در تزریق واکسن و رسیدن هر چه زودتر به پوشش بالای واکسیناسیون می تواند گام مهمی در جلوگیری از ورود به پیک ششم کرونا باشد.

📌درصد زیادی از هم استانی های عزیز که بر اثر کرونا فوت می کنند متاسفانه واکسن نزده اند.

📌روسای ادارات، سازمان ها، واحدهای خدماتی و صنعتی  هرچه سریع ترکارکنان تحت مدیریت خود را که تا کنون واکسن کرونا دریافت نکرده اند، شناسایی نموده و در اولین فرصت به شبکه بهداشت و درمان شهرستان معرفی کنند تا واکسن خود را دریافت نمایند.

📌بخشدار مرکزی و حمیل جمعیت تحت پوشش عشایری و روستایی خود را نسبت به تزریق واکسن کنترل و رصد نمایند و مردم را برای تزریق واکسن تشویق نمایند.
 رئیس آموزش وپرورش اسلام آباد غرب و بخش حمیل نیز اهتمام جدی در تکمیل واکسیناسیون معلمان و دانش آموزان داشته باشند.

📌بهورزان و مراقبین سلامتی که پوشش جمعیتی خود را ۱۰۰ درصد واکسینه نمایند مورد تشویق در سطح دانشگاه قرار خواهند گرفت.

📌 در پایان این جلسه فرماندار شهرستان اسلام آباد غرب ضمن حمایت جدی از برنامه های حوزه سلامت خواستار  همکاری کلیه سازمان ها و ارگان ها با شبکه بهداشت و درمان اسلام آباد غرب در راستای افزایش پوشش واکسیناسیون شدند.

✔️شنبه ۸ آبانماه ۱۴۰۰
۸ آبان ۱۴۰۰ ۲۲:۲۳