بهره مندی عادلانه همه سنین از فناوری دیجیتال"

♻️هفته ملی سلامت ساسالمندان ۶ تا ۱۲ مهر ماه سال ۱۴۰۰ با شعار "بهره مندی عادلانه همه سنین از فناوری دیجیتال"

💢دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفتگو با میز خبر روابط عمومی دانشگاه:🔻

💠 اول اکتبر مصادف با نهم مهرماه، روز جهانی بزرگداشت مقام سالمند، با شعار "بهره مندی عادلانه همه سنین از فناوری دیجیتال" عنوان شده است.

💠 پیشامد همه گیری کرونا فرصت مغتنمی است تا در راستای حفظ و ارتقاء سلامت و منزلت سالمندان، شرایط لازم برای خود مراقبتی و دسترسی آسان به انواع خدمات و حمایت های لازم ایجاد گردد و برای ارتقاء مهارت ها و توانمندی ها، مشارکت اجتماعی و آموزش شیوه زندگی سالم برای رسیدن به سالمندی پویا و سالم تلاش به عمل آید.

💠 هدف اصلی از بزرگداشت روز سالمند،  بالا بردن آگاهی عمومی جامعه از وضعیت افراد سالمند و حمایت از آنها در تمام مراحل سالمندی است.

💠 به همین دلیل در شعار امسال بر ارتقای آموزش‌ها، ساختارها و اطلاع‌رسانی‌هایی که در حوزه فناوری دیجیتال برای سالمندان نیاز است تاکید شده است.

💠 همچنین بر راهبردهای حساس سازی جامعه و مسئولین با رویکرد مبتنی بر بازاریابی اجتماعی جهت مناسب‌سازی و در دسترس قرار دادن دنیای دیجیتال و فناوری‌های نوین برای سالمندان تلاش شود.

💠 زیرا سالمندان در شرایط همه‌گیری بیماری کرونا در قرنطینه معکوس هستند و اهمیت دریافت خدمات آنلاین، ارائه خدمات داوطلبانه، آموزش و مشاوره آنلاین و استفاده از شبکه‌های مجازی اختصاصی شده، بیش تر از پیش توجه شود.

💠 موقعیت هایی چون هفته جهانی سلامت سالمندان، فرصتی مناسب است که با هدف اطلاع رسانی و حساس سازی گروه های مختلف جامعه در خصوص اولویت های سلامت سالمندان، تصمیم به انجام اقداماتی در جهت ارتقای استقلال سالمندان به ویژه از طریق توانمند سازی و مهارت آموزی، اولویت دهی به سالمندان کم توان در دریافت خدمات، مورد توجه و در دستور کار قرار گیرد.

💠 هفته سالمند امسال با رویکرد گرامیداشت تکریم و منزلت سالمندان، از ششم تا دوازدهم مهرماه ۱۴۰۰ می باشد و عناوین روزهای آن عبارتند از:🔰

💠🔸سه شنبه ۶ مهر ماه:
✅ رسانه، آگاهی بخشی، مطالبه گری، فرهنگ و گفتمان سازی

💠🔸چهار شنبه ۷ مهر ماه:
✅ آموزش و توانمندسازی

💠🔸پنج شنبه ۸ مهر ماه:
✅ حمایت های اجتماعی، رفاهی و اقتصادی

💠🔸 جمعه ۹ مهر ماه:
✅سرمایه و مشارکت اجتماعی، خانواده و جامعه

💠🔸شنبه ۱۰ مهر ماه:
✅ مراقبت و سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی

💠🔸یک شنبه ۱۱ مهر ماه: