💉 آغاز واکسیناسیون مادران باردار علیه کرونا در استان

دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفتگو با میز خبر روابط عمومی دانشگاه گفت: هر چند مادران باردار بیشتر از سایرین در خطر ابتلا به بیماری کرونا نمی باشند، اما در صورت ابتلا نسبت به زنان غیرباردار در سن مشابه، شدت بیماری در آنان بیشتر خواهد بود.

وی اظهار داشت:باتوجه به خطرات تهدید کننده سلامت

مادر باردار مبتلا به بیماری کرونا، سازمان

جهانی بهداشت به مادران باردار  توصیه می کند  واکسن تزریق نمایند .

دکتر شکیبا گفت: در همین راستا واکسیناسیون مادران باردار در استان کرمانشاه از ۱۸ مرداد ماه سال جاری آغاز گردید.

معاون بهداشت دانشگاه با بیان اینکه واکسیناسیون به معنای ایجاد ایمنی قطعی نیست گفت: تداوم اقدامات پیشگیرانه مانند استفاده ازماسک، حفظ فاصله فیزیکی، شستن   دست ها، بهداشت تنفسی و سرفه، جلوگیری

از ازدحام جمعیت و عدم حضور در مکان های  شلوغ و اطمینان از تهویه مناسب نیاز است.

وی اعلام کرد: مادران باردار جهت آگاهی بیشتر در خصوص شرایط واکسیناسیون می توانند به پایگاه بهداشتی محل سکونت خود مراجعه  نمایند.

به گفته او پس از واکسینه شدن در صورت بروز علائم

احتمالی ابتلا به بیماری کرونا، باید بااطلاع رسانی به مراکز  بهداشتی و درمانی یا کد ۴ سامانه ۴۰۳۰ (مادران باردار) ، برای دریافت  راهنمایی‌های لازم و  تعیین محل مراجعه بررسی وضعیت، اقدام کنند.

۱ شهریور ۱۴۰۰ ۲۳:۳۶