💉واکسیناسیون ۳۰ هزار معلم و کادر آموزشی مدارس استان کرمانشاه از امروز آغاز شد

💉واکسیناسیون ۳۰ هزار  معلم و کادر آموزشی مدارس استان کرمانشاه از امروز آغاز شد

♻️در آیین واکسیناسیون سراسری جامعه فرهنگیان استان کرمانشاه علیه بیماری کرونا مطرح شد:🔻

💢دکتر محمدمهدی گویا رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی :🔻

📌برای ۱.۴ میلیون نفر معلم و کادر مدارس کشور ظرف یک هفته تا ۱۰ روز آینده دز اول واکسن تزریق می‌شود.

📌 در تلاشیم کار واکسیناسیون این افراد هرچه سریعتر به اتمام برسد چرا که با نزدیک شدن به زمان بازگشایی مدارس آموزگاران و کادر مدرسه باید از ایمنی لازم برخوردار شوند.

📌روال فعلی واکسیناسیون مطلوب است و در صورتیکه با همین روند واکسیناسیون انجام شود، امیدواریم در زمان کمی گروه‌های مختلف علیه بیماری کرونا واکسینه شوند.

💢دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه:🔻

📌واکسیناسیون افراد ۴۵ سال به بالا در استان طی چند روز آینده آغاز می شود.

📌متاسفانه تنها ۳۰ درصد مردم شیوه نامه‌های بهداشتی مانند زدن ماسک و فاصله اجتماعی را رعایت می‌کنند و با ورود کرونای دلتا به استان این موضوع بسیار خطرناک است.

📌واکسیناسیون نوبت اول معلمان در  ۱۰ روز انجام و نوبت دوم هم  ۲۸ روز بعد از  تزریق اول انجام می‌شود.

💢 دکتر یزدان پناه مدیرکل آموزش و پرورش استان :🔻

📌با هماهنگی صورت گرفته با دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه واکسیناسیون معلمان و کادر آموزشی مدارس از امروز آغاز شد و معلمان می‌توانند واکسن خود را انتخاب کنند.

📌بر اساس برنامه ریزی‌ های صورت گرفته ،معلمان و پرسنل اداره آموزش و پرورش ناحیه یک در مرکز هنرستان صنایع شیمیایی کرمانشاه ،فرهنگیان ناحیه ۲ در سالن ورزشی بعثت و فرهنگیان ناحیه سه در کانون امام خمینی(ره) واقع در ایستگاه ۸ کارمندان واکسن کرونا را دریافت خواهند کرد.

📌تزریق واکسن کرونا در شهرستان اسلام آباد غرب به صورت مرکز جداگانه و در سایر شهرستان‌های استان کرمانشاه در مراکز بهداشت انجام خواهد گرفت.

📌بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تمام واکسن‌های مجاز داخلی و خارجی برای انجام این  فرآیند در نظر گرفته شده و روزانه سه هزار معلم در برابر ویروس کرونا واکسینه می‌شوند.

✔️ ۱۰ مرداد ماه ۱۴۰۰
▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻