💉مراکز‌ تجمیعی تزریق واکسن در تمامی ایام هفته حتی در روزهای تعطیل فعال می باشند

✳️ ارزیابی و بررسی اقدامات انجام گرفته در اجرای واکسیناسیون در وبینار دیروز متولیان حوزه بهداشت استان

💢دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه :🔻

💠هیچ تجمعی برای دریافت واکسن کرونا در مراکز تجمیعی واکسیناسیون در استان قابل قبول نیست و نوبت دهی باید به بهترین نحو ممکن مدیریت شود.

💠در حال حاضر در شهر به افراد ۵۰ سال ، در روستاها ، افراد بالای۴۰ سال و در عشایر ۱۸ سال به بالا  گروه های هدف را تشکیل می دهد.

💠هیچ تعطیلی حتی در روز های تعطیل در مراکز تجمیعی نداریم و تمام تیم های واکسیناسیون باید در روزهای تعطیل هم فعال باشند.

💠پذیرش و تزریق واکسن باید و حتماً از طریق سامانه سیب انجام شود.

💠در حال حاضر رکورد تزریق ۱۳۰۰۰ دُز واکسن در روز در استان کرمانشاه ثبت شده است و از تمام نیروهای بهداشتی فعال در اجرای واکسیناسیون در استان سپاسگزارم.

💠واکسیناسیون کاری مهم و اقدامی بزرگ در حفظ سلامت مردم و مقابله با ویروس کرونا است ومدیران شبکه ها باید احساس مسئولیت مضاعفی داشته باشند و همچنان برای اجرای شایسته واکسیناسیون  با حداکثر ظرفیت همکاران بهداشتی اقدام نمایند.

💠در خصوص انجام واکسیناسیون سایر گروه های هدف اعلام شده از جمله رانندگان حمل و نقل عمومی شهری ، ریلی، زندانیان، معلمان، خبرنگارها، بیماران دیابتی،کارکنان بانک،پرسنل شماره گذاری و تعویض پلاک، اساتید دانشگاه ها نیز باید دریافت لیست اسامی معرفی شده را از بالاترین مقام مسئول آن اداره استعلام گردد و پس برنامه ریزی لازم واکسیناسیون آنها در اسرع وقت انجام شود.

🆔@k_health