📌اجرای برنامه های مختلف آموزشی و پیشگیرانه به مناسبت روز جهانی مبارزه با سوء مصرف و قاچاق مواد مخدر در استان

💢دکتر مازیار طهماسبی مدیر گروه سلامت روان،اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی  :🔻

🔸در چند دهه اخیر ،مواد مخدر و روان گردان ها بعنوان یک مسئله پیچیده و چند وجهی ،تنوع گسترده ای به خود گرفته است.

🔸به گونه ای که بخشی از افراد جامعه وارد این چرخه شده اند و با یک سیستم فعال بعنوان یک تهدید استراتژیک و با ایجاد جذابیت های گوناگون در بین جوانان برای جذب مشتریان جدید از هر گونه پیشرفت و توسعه پایدار جلوگیری می کند.

🔸در همین راستا مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال ۱۹۸۷ اقدام به نامگذاری روز ۲۶ ژوئن (مصادف با پنجم تیرماه ) بعنوان روز جهانی مبارزه با سوء مصرف و قاچاق مواد مخدر نموده است .

🔸حقایق درباره مواد مخدر را به اشتراک بگذاریم تا زندگی را نجات دهیم ، شعار روز جهانی مبارزه با سوء مصرف و قاچاق مواد مخدر سال ۲۰۲۱ می باشد.

🔸در همین راستا گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه نیز برنامه هایی را بر اساس روز شمار اعلام و با توجه به محدودیت های ناشی از کرونا در سطح دانشگاه و با همکاری سایر دستگاهها پیش بینی کرده است.

✔️۵ تیرماه ۱۴۰۰

🆔@k_health