کلیه بیماران بهبود یافته در فاز نقاهت بیماری
کوید-19 لازم است جهت بهبود ی سریعتر توصیه های تغذیه ای زیر را اجرا کنند.
1- پرهیز از غذاهای سنگین مانند انواع آش ها و
غذا های چرب ، ماکارونی که هضم آن دشوار است.
2- پرهیز از مصرف غذاهای پرچرب و یا سرخ کرده
مانند الویه، سیب زمینی سرخ شده، پنیر پیتزا، انواع کوکو و کتلت
3- اجتناب از مصرف انواع فست فودها و غذاهای
آماده فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس ، ناگت و انواع غذاهای آماده که حاوی نگهدارنده هستند.
4- ممنوعیت استفاده از ترشی ها و سرکه که سبب
خشکی دستگاه تنفس و تحریک آن می شوند.
5- محدودیت مصرف نمک و شورها و غذاهای کنسروی
شور
6- محدود کردن استفاده از رب گوجه، فلفل، انواع سس های تند و
سس خردل
7- محدود کردن مواد شیرین و شیرینی ها، آبمیوه
های صنعتی و شربت ها ، نوشابه های گازدار، قند و شکر و مربا
8- محدود کردن نوشیدنی ها و خوراکی های محرک
مانند قهوه، چای غلیظ، نسکافه
9- اجتناب از مصرف زیاد سیر و زنجبیل
10- تداوم محدودیت ها و رژیم غذایی ویژه، در
افرادی که بیماری زمینه ای دارند (مانند دیابت، فشار خون بالا و ...)
تهیه و تنظیم : گروه بهبود تغذیه جامعه