اخبار

نکاتی برای پرهیز و محدودیت های غذایی در دوران نقاهت بیماریCOVID -19

نکاتی برای پرهیز و محدودیت های غذایی در دوران نقاهت بیماریCOVID -19

 

کلیه بیماران بهبود یافته در فاز نقاهت بیماری کوید-19 لازم است جهت بهبود ی سریعتر توصیه های تغذیه ای زیر را اجرا کنند.

1- پرهیز از غذاهای سنگین مانند انواع آش ها و غذا های چرب ، ماکارونی که هضم آن دشوار است.

2- پرهیز از مصرف غذاهای پرچرب و یا سرخ کرده مانند الویه، سیب زمینی سرخ شده، پنیر پیتزا، انواع کوکو و کتلت

3- اجتناب از مصرف انواع فست فودها و غذاهای آماده فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس ، ناگت و انواع غذاهای آماده که حاوی نگهدارنده  هستند.

4- ممنوعیت استفاده از ترشی ها و سرکه که سبب خشکی دستگاه تنفس و تحریک آن می شوند.

5- محدودیت مصرف نمک و شورها و غذاهای کنسروی شور

6- محدود کردن  استفاده از رب گوجه، فلفل، انواع سس های تند و سس خردل

7- محدود کردن مواد شیرین و شیرینی ها، آبمیوه های صنعتی و شربت ها ، نوشابه های گازدار، قند و شکر و مربا

8- محدود کردن نوشیدنی ها و خوراکی های محرک مانند قهوه، چای غلیظ، نسکافه

9- اجتناب از مصرف زیاد سیر و زنجبیل

10- تداوم محدودیت ها و رژیم غذایی ویژه، در افرادی که بیماری زمینه ای دارند (مانند دیابت، فشار خون بالا و ...)

 

تهیه و تنظیم : گروه بهبود تغذیه جامعه

۲ تیر ۱۴۰۰ ۰۹:۲۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید