در نشست بررسی وضعیت واقدامات انجام شده در خصوص انجام واکسیناسیون عمومی کرونا در

♻️در معاونت بهداشتی دانشگاه  مطرح شد:🔻

💠دکتر شکیبا معاون بهداشت دانشگاه:🔻

🔷️ با ورود محموله جدید واکسن ، تزریق دوز دوم واکسن کرونا در استان شروع شده است .

🔷️ مراقبین سلامت  به تعداد ظرفیت ، روزانه افراد را بر اساس اولویت تاریخ تزریق دُوز دوم فراخوان نموده و افراد باید به مراکزی که به آنها اعلام خواهد شد در زمان مقرر مراجعه نمایند .

🔷️تزریق دوز اول واکسن برای افراد بالای ۷۰ سال فقط از طریق سامانه salamat.gov.ir میسر است .

🔷️افرادی که دوز اول و دوم واکسن کرونا را دریافت کردند تا زمانی که ۷۵ درصد جامعه واکسینه نشوند نباید پروتکل های بهداشتی رو کنار بگذارند و باید از ماسک استفاده کنند.

🔷️اگر ۹۵درصد افراد به طور صحیح از ماسک استفاده کنند، چرخه انتقال ویروس قطع می شود.

🔷️رعایت پروتکل های بهداشتی بخصوص استفاده از ماسک در استان کمرنگ شده و این جای نگرانی شیوع موج پنجم کرونا را دارد.

🔹از مردم می خواهم استفاده از ماسک را در اولویت قرار دهند و فاصله اجتماعی را رعایت کنند تا شاهد شیوع موج پنجم نباشیم.

✔️۳۱ خرداد ۱۴۰۰
▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻