⚛ آماده باش نیروهای بهداشت برای واکسیناسیون عمومی در مراکز تجمیعی

✳️ نشست ارزیابی انجام واکسیناسیون کرونا در استان با حضور معاون بهداشتی دانشگاه و مدیران ارشد گروه های مختلف این معاونت امروز برگزار شد.

💠 دکتر  شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه:🔻

🔸واکسیناسیون یکی‌ از راهبردهای اصلی گام پنجم مقابله با بیماری کووید ۱۹ می باشد و نباید اختلالی در امر بیماریابی و فعال کردن تیم های مراقبتی ایجاد شود حتی در روزهای تعطیل ایجاد شود.

🔸با توجه به انتخابات پیش روی ریاست جمهوری و شواری شهر باید حفظ فاصله ی اجتماعی و رعایت پروتکل های بهداشتی باید جدی گرفته شود.

🔸پیگیری و فراخوان عمومی برای تزریق واکسن کرونا همچنان باید به بهترین نحو در سراسر استان انجام شود.

🔸 واکسیناسیون امری مهم و اقدامی بزرگ در حفظ سلامت مردم و مقابله با ویروس کرونا است ومدیران شبکه ها باید احساس مسئولیت مضاعفی داشته باشند و همچنان برای اجرای شایسته این امر با حداکثر ظرفیت همکاران بهداشتی اقدام نمایند.

🔸نیروهای بهداشت برای واکسیناسیون عمومی در مراکز تجمیعی در حال آماده باش هستند .

🔸مدیریت زمان و مکان تزریق واکسیناسیون در استان باید به خوبی انجام شود.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻
🆔@k_health