💠 تا کنون ۱۰۰ هزار دُز واکسن کرونا در استان کرمانشاه تزریق شده است

💢دکتر شکیبا معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بازدید از فعالیت دو مرکز تجمیعی واکسن در شهر کرمانشاه  :🔻

🔹مراکز واکسیناسیون کرونا در سالن ورزشی فجر دانشکده بهداشت و سالن ورزشی حضرت خدیجه کبری(س) در شهرک بهداری شهر کرمانشاه در حال ارائه خدمت هستند و سایر مراکز تجمیعی نیز تا پایان هفته در استان کار خود را آغاز می کنند.

🔹فعالیت این مراکز بار زیادی را از دوش مراکز بهداشتی درمانی بر خواهد داشت و تعداد مراجعات رو به سایر مراکز تزریق واکسن کاهش می دهد.

🔹تا کنون ۱۰۰هزار دُز واکسن کرونا در استان کرمانشاه به گروه های هدف تزریق شده است.

🔹در مراکز تجمیعی فعال در استان کرمانشاه تزریق واکسن به شهروندان ۷۰ سال  صورت می گیرد .

🔹همچنین شهروندان ۷۰ سال به بالا نیز می توانند با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir   جهت واکسیناسیون ثبت نام نموده و به محلی که از طریق پیامک به آنها ارسال می شود مراجعه نمایند و واکسن خود را تزریق بنمایند.

✔️گفتنی است در این بازدید نحوه فعالیت گروه های مستقر در این مراکز و انجام واکسیناسیون جهت گروههای هدف مورد ارزیابی قرار گرفت.

✔️ ۴ خرداد ماه ۱۴۰۰

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا و واکسیناسیون است🔻