کرمانشاه در زمینه نوبت‌دهی واکسیناسیون در کشور اول شد

معاون بهداشتی دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: براساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، استان کرمانشاه در سامانه salamat.gov.ir (نوبت دهی واکسیناسیون) رتبه اول کشور را به دست آورد.

دکتر «ابراهیم شکیبا» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سامانه ثبت‌نام واکسیناسیون به نشانی salamat.gov.ir برای افراد ۷۰ سال به بالا یعنی متولدین ۱۳۳۰ و قبل از آن از امروز (اول خرداد) فعال شده است.

وی همچنین گفت: براساس اعلام وزارت بهداشت، کرمانشاه براساس درصد جمعیت استان و درصد افراد واکسینه شده رتبه اول کشور را کسب کرده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه افزود: ۳۴ مرکز تجمیعی برای تزریق واکسن کرونا با همکاری استانداری و دیگر ادارات استان کرمانشاه در حال خدمت رسانی به مردم هستند.

وی تاکید کرد: افراد ۷۰ سال به بالا که تاکنون واکسینه نشده‌اند می‌توانند در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند.

شکیبا اضافه کرد: در روزهای آینده زمان و محل تزریق واکسن این رده سنی به آنها از طریق ارسال پیامک اطلاع داده خواهد شد.

وی در پایان گفت: سایت مرکز خودرویی هم به زودی در ورزشگاه ۱۵ خرداد افتتاح می شود و مردم می توانند بدون پیاده شدن از خودرو واکسن خود را دریافت کنند.
۱ خرداد ۱۴۰۰ ۱۲:۵۱