📌در طرح سلامت رمضان ۱۴۰۰، بیش از ۳۰ هزار بازدید توسط بازرسین بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه انجام شد

💠 دکتر شکیبا معاون بهداشت دانشگاه 🔻

🔹در طرح سلامت رمضان ۱۴۰۰ با اولویت مدیریت بیماری کووید-۱۹ اقدامات بسیار خوبی انجام شد.

🔹در این طرح که همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان آغاز شد، نظارت های بهداشتی بر فعالیت مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی و اماکن عمومی از جمله محل های تهیه و فروش زولبیا، بامیه، شیرینی سنتی،آش و حلیم، مساجد و اماکن متبرکه، رستوران ها، کبابی ها و اغذیه فروشی ها تشدید شد.

🔹در این طرح  تعداد ۳۹۷۵۲ بازدید توسط بازرسین بهداشت محیط از مراکز تهیه،توزیع وفروش موادغذایی و اماکن عمومی و سامانه های آبرسانی انجام شد.

🔹از تعداد بازدیدهای انجام شده، ۵۲۳۲  مورد صدور اخطار و معرفی واحدهای صنفی متخلف به مراجع قضایی صورت گرفته است و تعداد۳۹۴ واحد متخلف پلمب شده است.

🔹همچنین در این طرح تعداد ۹۸۷مورد بازدید بین بخشی با همکاری ادارت ازجمله دادستانی، تعزیرات، اتاق اصناف، بازرسی صمت، نیروی انتظامی، دامپزشکی شهرداری انجام شده است.

🔹تعداد ۳۳۱۴ موردکلرسنجی و  ۴۲۸ نمونه برداری از آب شرب مصرفی و ۲۵۷ مورد نمونه برداری از موادغذایی نیز توسط توسط بازرسین بهداشت محیط این معاونت به انجام رسیده است.

🔹همچنین در این مدت تعداد ۶۵۰۵ مورد سنجش کیفیت موادغذایی با تجهیزات بازرسی پرتابل نیز انجام شده است.

🔹در طرح سلامت رمضان ۱۴۰۰ حدود ۳۷۹۰ کیلوگرم موادغذایی غیر مجاز وغیربهداشتی در استان کرمانشاه توقیف ومعدوم شده است.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا