💠 دکتر شکیبا معاون بهداشت دانشگاه 🔻
🔹در طرح سلامت رمضان ۱۴۰۰ با اولویت مدیریت بیماری کووید-۱۹ اقدامات بسیار خوبی انجام شد.
🔹در این طرح که همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان آغاز شد، نظارت های بهداشتی بر فعالیت مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی و اماکن عمومی از جمله محل های تهیه و فروش زولبیا، بامیه، شیرینی سنتی،آش و حلیم، مساجد و اماکن متبرکه، رستوران ها، کبابی ها و اغذیه فروشی ها تشدید شد.
🔹در این طرح تعداد ۳۹۷۵۲ بازدید توسط بازرسین بهداشت محیط از مراکز تهیه،توزیع وفروش موادغذایی و اماکن عمومی و سامانه های آبرسانی انجام شد.
🔹از تعداد بازدیدهای انجام شده، ۵۲۳۲ مورد صدور اخطار و معرفی واحدهای صنفی متخلف به مراجع قضایی صورت گرفته است و تعداد۳۹۴ واحد متخلف پلمب شده است.
🔹همچنین در این طرح تعداد ۹۸۷مورد بازدید بین بخشی با همکاری ادارت ازجمله دادستانی، تعزیرات، اتاق اصناف، بازرسی صمت، نیروی انتظامی، دامپزشکی شهرداری انجام شده است.
🔹تعداد ۳۳۱۴ موردکلرسنجی و ۴۲۸ نمونه برداری از آب شرب مصرفی و ۲۵۷ مورد نمونه برداری از موادغذایی نیز توسط توسط بازرسین بهداشت محیط این معاونت به انجام رسیده است.
🔹همچنین در این مدت تعداد ۶۵۰۵ مورد سنجش کیفیت موادغذایی با تجهیزات بازرسی پرتابل نیز انجام شده است.
🔹در طرح سلامت رمضان ۱۴۰۰ حدود ۳۷۹۰ کیلوگرم موادغذایی غیر مجاز وغیربهداشتی در استان کرمانشاه توقیف ومعدوم شده است.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا
اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا است🔻
🆔@k_health
https://t.me/k_healthmedia/2337