♻️پیام تبریک معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به همکاران حوزه بهداشت به مناسبت ۱۸ فروردین روز جهانی بهداشت🔻🔻

🔸️شعار روز جهانی بهداشت سال ۲۰۲۱ :
دنیایی سالم تر و عادلانه تر،برای همه،در همه جا
بیش از یکسال است که همه کارکنان نظام سلامت در نبردی خستگی ناپذیر با بیماری کووید ۱۹ هستند و در این بین همکاران حوزه بهداشت صبورانه و بی ادعا شبانه روز تلاش کردند تا سلامت مردم عزیزمان را تامین نمایند. زحمات این بزرگواران  در گوشه گوشه میهن عزیزمان بر هیچکسی پوشیده نیست و همگان می دانند که اگر همت و تلاش این عزیزان نبود بی شک وضعیت بسیار وخیم تر می شد. اینجانب ضمن پاسداشت همه تلاش های همکاران حوزه بهداشت مراتب شادباش خود را به مناسبت روز جهانی بهداشت نثار وجود نازنین کارکنان این حوزه که سربازان بی ادعای هنر زیبا زیستن هستند می نمایم و از درگاه خداوند متعال برای این عزیزان و خانواده های گرامیشان آرزوی سلامتی، سعادت و نیک بختی دارم. باشد که در پرتو عنایات حق تعالی سربلند و پیروز باشند.

دکتر ابراهیم شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
۱۸ فروردین ۱۴۰۰ ۱۰:۲۳