بررسی وضعیت مرکز مطالعات آینده نگر (کوهورت) روانسر

دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه 🔻

📌اجرای این طرح با هدف ارزیابی وضعیت سلامت مردم ، کمک شایانی به سلامت مردم منطقه می کند و از آن می توان به عنوان یک خدمت ارزشمند برای مردم نام برد.

📌دانشگاه علوم پزشکی در راستای حمایت و پشتیبانی از این مرکز آمادگی دارد و از مردم و مسئولان این شهرستان درخواست می کنم کماکان به همکاری صادقانه خود با این مرکز که کمک بسیار زیادی به سلامتی مردم میکند ادامه دهند .

💢دکتر یحیی پاسدار مدیر امور بین الملل و از مجریان این طرح 🔻

📌سیزده هزار نفر از مردم شهرستان در مرکز مطالعات آینده نگر ( کوهورت ) مورد آزمایش و مطالعه  قرار گرفتند .

📌حدود ۴۷ درصد از زنانی که مورد مطالعه قرار گرفته اند دارای اضافه وزن و چاقی هستند و شایعترین بیماریهای موجود در میان افراد مورد مطالعه شامل چاقی (اضافه وزن)، کبد چرب، فشارخون و دیابت می باشد که در این میان برخی از افراد از وجود بیماری خود آگاهی نداشته اند.

📌نمونه ها پس از انجام آزمایشات اولیه  در دمای منفی  ۷۰ درجه نگهداری میشوند و تا ۲۰ سال قابلیت بهره برداری دارد.

📌کوچکترین تغییر و تحولی در بدن این افراد ثبت و تجزیه و تحلیل شده و عوامل موثر بر سلامتی و بیماری مردم منطقه مشخص خواهد شد و این مطالعه کمک خواهد کرد که برای نسل آینده برنامه ریزی کنیم تا بتوانیم عوامل بیماری زا را کنترل کنیم.

📌در پایان ضمن اعلام محرمانه بودن اطلاعات از مشارکت بالای مردم شهرستان قدردانی می کنم.