💢 درایام تعطیلات نوروز باید آمادگی لازم برای مقابله با کرونا در بیمارستانهای استان وجود داشته باشد

💠🔹در نشست امروز ستاد دانشگاهی مدیریت کرونا مطرح شد:🔻

♻️دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه:🔻🔻

💠استان کرمانشاه در  اجرای طرح شهید سلیمانی بسیار  موفق عمل کرده است و از ابتدای طرح تا کنون کارهای بسیار خوبی در راستای مقابله با کرونا انجام شده است.

💠 بیماریابی در استان به صورت فعال در حال انجام است وحتی بیش از موارد انتظار بوده است .

💠 انجام تعداد تست های رپید و پی سی آر در استان به ازای هر بیمار مبتلا به کرونا حدود ۲۰ مورد می باشد و این در حالی است که در پروتکل کشوری به ازای هر مورد مثبت باید ۱۰ مورد تست پی سی آر یا رپید از اطرافیان بیمار به عمل آید.

💠با توجه به شرایط موجود تعداد تست رپید در شهرستانها نیز افزایش یابد تا نتایج مطلوبی در راستای کنترل بیماری کووید و مقابله با آن بدست آید.

💢 ✔️۱۸ اسفند ۹۹

🆔@k_health