نشست وبیناری معاونین محترم بهداشت دانشگاه

در نشست وبیناری معاونین محترم بهداشت دانشگاه و دانشکده های علوم پزشکی کشور که در تاریخ ۹۹/۱۱/۱۹ با حضور اقای دکتر رییسی معاون بهداشت وزارت متبوع برگزار شد مباحث زیر مطرح گردید:

🔸️هفته گذشته واکسن کرونا وارد کشور شد

🔸️ اثر بخشی واکسن خریداری شده  ۹۱.۶ درصد اعلام گردید که یکی از موثرترین ۳ واکسن برتر دنیا شناخته شد.

🔸️ مصوبه ستاد ملی واکسیناسیون بر اساس سند ملی تزریق خواهد شد و خارج از سند ملی هیچ تزریقی انجام نمی شود.

🔸️فروش واکسن کرونا در داروخانه‌ها به هیچ وجه امکان پذیر نیست و برنامه‌ای برای توزیع واکسن کرونا در داروخانه های سطح کشور وجود ندارد.

🔸️توزیع واکسن تحت نظارت حوزه معاونت بهداشتی و شبکه بهداشت درمان خواهد بود.

🔸️واکسن کاملا رایگان می باشد.

🔸️ خبر تعهد گرفتن در قبال تزریق واکسن از افراد صحت ندارد.

🔸️ فاز اول تزریق برای کادر درمان شاغل در بخش ICU بیمارستان های ریفرال که مستقیما با بیماران کرونایی در ارتباط هستند می باشد.

🔸️تزریق واکسن اختیاری است و بر اساس اولویت اعلام می‌شود و فرد اگر جز اولویت باشد می‌تواند جهت تزریق واکسن اقدام نماید.

🔸️واکسن کرونا باید در منفی ۲۰ درجه سانتی گراد نگهداری شود و محل نگهداری واکسن محیاست و جای نگرانی نیست .

🔸️واکسن در دو نوبت تزریق می‌شود که ۲۱ روز بعد از تزریق اول باید  تزریق دوز دوم واکسن انجام شود.
🔸️واکسیناسیون در هفته جاری شروع می شود.

♻️دکتر محمد مهدی گویا مدیر مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت  🔻

🔸️همه واکسنهایی که برای کرونا در جهان ساخته می شود هیچ تفاوتی در عمل و اثربخشی با همدیگر ندارد

🔸️تمامی نقاط قدرت و ضعف واکسن را مورد بررسی قرار دادیم که خوشبختانه واکسن خریداری شده خیلی خوب عمل کرده و امتحانش را خوب پس داد.