مجوزی برای برگزاری هیچ مراسمی در کرمانشاه صادر نشده است.

خبرفوری

💠دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه 🔻

❌دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی‌،‌درمانی کرمانشاه هیچگونه مجوزی برای برگزاری هیچ مراسمی در استان صادر نکرده است.

❌از طرف معاونت بهداشتی وزارت بهداشت دستورالعملی در این زمینه به استان ارسال گردیده که باید در ستاد استانی مدیریت کرونا مطرح شده و در صورت تصویب ، برخی مراسم می تواند به صورت محدود و رعایت شیوه نامه های بهداشتی برگزار گردد.

❌تاکنون این مساله در ستاد کرونا طرح نشده و هیچگونه تصمیمی در این زمینه اخذ نگردیده است.

❌اعلام مجوز برگزاری مراسم ایام فاطمیه توسط برخی ، شدیدا تکذیب می شود و قویا از افراد و مسوولان می خواهد از اظهار نظر در این زمینه خودداری نموده و امور مربوطه را به ستاد کرونا بسپارند.

✅بدیهی است سلامت مردم در اولویت اول دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه و ستاد کرونا است که در همه تصمیم گیری ها ملاک عمل قرار می گیرد.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا