💠بازدید میدانی کارشناسان بهداشت محیط و بیماریهای معاونت بهداشتی دانشگاه از پایانه مرزی سومار

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی

🔹در این بازدید بررسی آخرین وضعیت و رعایت پروتکل های بهداشتی برای مقابله با کرونا در پایانه های مرزی و بازارچه های مرزی سومار که دارای کاربری بازرگانی هستند انجام گرفت.

🔹با توجه به فعال بودن پایانه مرزی سومار شهرستان گیلانغرب و  تردد رانندگان عراقی  ، مراقبت های لازم توسط کارشناسان بهداشتی مستقر در نقطه صفر مرزی با همکاری هنگ مرزی صورت می گیرد.

🔹همچنین نظارت بر اجرای پروتکل های کشوری و مبتنی بر نظام مراقبت سندرمیک از نظر علائم بالینی و ابتلا به بیماری های واگیر بررسی می شود.

🔹پس از این بازدید جلسه ای با حضور کارشناسان بهداشت محیط و بیماریهای معاونت بهداشتی ،مدیر گمرک مرز سومار و رییس مرکز بهداشت شهرستان گیلانغرب و کارشناسان مربوطه جهت رفع مشکلات و تشدید نظارت ها بر پایانه های برگزار شد .

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا