💢بازدید میدانی کارشناسان بهداشت محیط و بیماریهای معاونت بهداشتی دانشگاه از پایانه مرزی بازرگانی شیخ صالح ثلاث باباجانی

♻️ در این بازدید بررسی آخرین وضعیت و رعایت پروتکل های بهداشتی برای مقابله با کرونا در پایانه های مرزی و بازارچه های مرزی شیخ صالح که دارای کاربری بازرگانی هستند انجام گرفت.

♻️ در این نظارت رعایت فاصله گذاری اجتماعی، سالم سازی محیط و استفاده از ماسک توسط کارکنان، نیروهای مرزبانی و نحوه اجرای مصوبات ستاد استانی مقابله با کرونا بررسی شد.

♻️با توجه به فعال بودن پایانه مرزی مسافربری شیخ صالح شهرستان ثلاث باباجانی و رانندگان ایرانی و عراقی، مراقبت های لازم توسط کارشناسان بهداشتی مستقر در نقطه صفر مرزی با همکاری نیروی انتظامی و هنگ مرزی صورت می گیرد.

♻️ همچنین نظارت بر اجرای پروتکل های کشوری و مبتنی بر نظام مراقبت سندرمیک از نظر علائم بالینی و ابتلا به  بیماری های واگیر بررسی می شود.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا