بازدید میدانی کارشناسان بهداشت محیط و بیماریهای معاونت بهداشتی دانشگاه از پایانه مرزی مسافربری پرویزخان و خسروی

♻️ در این بازدید آخرین وضعیت و نحوه رعایت پروتکل های بهداشتی برای مقابله با کرونا در این مناطق که دارای کاربری مسافربری و بازرگانی هستند بررسی شد.

♻️با توجه به فعال بودن پایانه مرزی مسافربری پرویزخان و خسروی شهرستان قصرشیرین و  تردد مسافران و رانندگان ایرانی و عراقی  ، مراقبت های لازم توسط کارشناسان بهداشتی مستقر در نقطه صفر مرزی با همکاری نیروی انتظامی و هنگ مرزی صورت می گیرد .

♻️همچنین نظارت بر اجرای پروتکل های کشوری و مبتنی بر نظام مراقبت سندرمیک از نظر علائم بالینی و ابتلا به  بیماری های واگیر بررسی می شود.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا