کمیته دانشگاهی بررسی مرگ ومیر نوزادان

کمیته دانشگاهی  بررسی مرگ ومیر نوزادان
برگزاری کمیته دانشگاهی  بررسی مرگ ومیر نوزادان در مورخه ۹۹/۹/۱۷ در معاونت بهداشتی

براساس برنامه ششم توسعه، مرگ و میر نوزادان در کشور با کاهش سالانه حدود یک در هزار تولد زنده، باید تا سال 1400 به کمتر از 7 در هر هزار تولد زنده برسد.این میزان در سال 98در کشور 8/8 در هزار میباشد.
شهلاشاه حسینی کارشناس سلامت نوزادان معاونت بهداشتی افزود: به همین منظورکمیته ای با حضور سرکار خانم دکتر بابایی فوق تخصص نوزادان ،سرکار خانم دکتر خانی پویانی پریناتولوژیست وهمکاران معاونت درمان ومعاونین فنی واجرایی معاونت بهداشتی وکارشناسان ستادی برگزارگردید.دراین جلسه  ضمن گزارش آمارها وشاخص هاونیز تجزیه وتحلیل مرگهای نوزادی سال 98 وشش ماهه اول سال 99، مدعوین به بررسی و ارائه مداخلات وراهکارهای مناسب در خصوص ارتقاءسلامت نوزادان پرداختند.