📌اعمال مجدد محدودیت ها و تعطیلی چند هفته ای در استان می تواند در کنترل بیماری کووید ۱۹ موثر باشد

💢دکتر کرمی مدیرگروه سلامت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفتگو با میزخبر روابط عمومی دانشگاه :🔻

🔺با توجه به شرایط خاصی که در کشور و استان وجود دارد ، تصمیم گیری هایی در ستاد استانی مقابله با کرونا انجام شد.

🔺 بر این اساس در هفته گذشته ۶ شهر ستان استان کرمانشاه به طور کامل به استثنای یک سری مراکز اولویت دار از نظر تامین مایحتاج روزانه زندگی بقیه تعطیل شدند.

🔺اعمال محدودیت ها و تعطیلی در این شهرستانها ، موجب ایجاد حساسیت در مردم  این مناطق شد و تجمعات به دلیل تعطیلی مراکز تجمع پذیر  و همچنین  عبور و مرور در سطح این شهرها کاهش پیدا کرد که این مسئله در جهت کنترل  و قطع زنجیره بیماری کرونا بسیار کمک کننده بود.

🔺اما بررسی های میدانی نشان داد که در این مدت تردد و عبور مرور به شهر های مجاور این مناطق منتقل شد.به عنوان مثال بانکها در اورامانات تعطیل شدند اما در روانسر که محدودیتی برای فعالیت بانکها اعمال نشده بود ، در هفته گذشته بانکها بی نهایت شلوغ شدند.

🔺به نظر می رسد این برنامه زمانی می تواند موثرتر واقع شود که ما بتوانیم در سطح استان یک قرنطینه و تعطیلی دو ، سه یا چهار هفته ای را اجرا نماییم و در این صورت می توان امیدوار بود که نتایج آن نمود بهتری در راستای مقابله با کرونا داشته باشد.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#کرونا_در_پاییز