برخورد قاطع با تهدید کنندگان سلامت مردم

💢دکتر ابراهیم شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه  🔻

🔸با آغاز تشدید نظارت ها بیش از۵۷۲۳ مورد بازرسی توسط بازرسین بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی از مراکز و اماکن انجام گرفته است.

🔸 در طی این بازرسی ها ۸۵ تالار پذیرایی به دلیل عدم رعایت  مصوبات ستاد استانی کرونا پلمپ و ۷۹ قلیان سرا تعطیل شد.

🔸همچنین تعداد ۷۴ مرکز فروش شیرینی ، آب میوه وبستنی ، ۱۷۱ آرایشگاه زنانه، ۴۲ باشگاه بدنسازی وبیش از ۱۲۶ واحد صنفی دیگرازجمله بنگاه املاک، لوازم آرایشی وبهداشتی،گیم نت و سایر مراکزمتخلف تعطیل شد.

🔸در این مدت بیش از ۱۲ مورد از صاحبان جشن و عزا به دلیل عدم توجه به رعایت شیوه نامه ها بهداشتی و ممنوعیت برگزاری تجمعات و مراسم به مراجع قضایی معرفی گردیدند.

🔸نظارت ها به صورت مستمر ادامه دارد واز مردم استان درخواست می نمایم که با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و پرهیز از حضور درمراسم های جشن و عزا و استفاده از ماسک در کاهش زنجیره انتقال بیماری نقش آفرینی نمایند.

🔸مردم می توانند درصورت مشاهده هرگونه تخلف درمورد عدم رعایت شیوه نامه های بهداشتی باسامانه بهداشت ۱۹۰ تماس حاصل بگیرند.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#کرمانشاه_استان_الگوی_ماسک_زدن