سیزدهمین نشست وبیناری معاونین محترم بهداشت دانشگاه و دانشکده های علوم پزشکی پزشکی

به گزارش روابط عمومی

وبیناری در تاریخ ۹۹/۷/۳ با حضور اقای دکتر رییسی معاون بهداشت وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در حال برگزاری می باشد.

موضوعات قابل بحث در  این جلسه 🔻🔻

✔  تمامی ادارات،اصناف و شرکت ها باید کدQR داشته اند.

✔ مراکز منتخب ۱۶ ساعته ملزم به نصب اپلیکیشن ماسک بر روی موبایل جهت عموم مردم

✔ ضرورت ساماندهی فرآیند نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی بر اصناف پر خطر (نانوایی ها،آرایشگاههای زنانه و باشگاه ها و ...)

✔آزمایشگاههای خصوصی و دولتی کهpcr انجام می دهند بایستی با هم لینک شوند و  ثبت در سامانه سیب انجام شود و تخطی از این قانون منجر به تعطیلی بی قید و شرط خواهد شد.

✔سطح نظارتی باید تشدید شود

✔ هر بیماری که تست pcr مثبت شود باید متعهد به اجرای قانون قرنطینه خانگی و ایزوله شدن شود.

✔انجام تست های هوشمند

✔تقویت و درمان بیماران سرپایی مبتلا به کووید_۱۹

✔ آموزش ها، اطلاع رسانی فرهنگ سازی در رسانه ها و شبکه های مجازی در مورد رعایت کردن پروتکل های بهداشتی

✔تاکید بر تشدید نظارت پروتکل های بهداشتی

این وبینار در سالن مانیتورینگ با حضور دکتر شکیبا معاونت بهداشتی، دکتر کبودی معاون فنی، مهندس اردلان معاون اجرایی و دیگر کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار گردید.
۳ آبان ۱۳۹۹ ۱۹:۵۴