دومین نشست کشوری مدیران گروه های بهبود تغذیه جامعه دانشگاه های علوم پزشکی کشور

وبینار دومین نشست کشوری مدیران گروه های بهبود تغذیه جامعه دانشگاه های علوم پزشکی کشور در تاریخ 20/7/1399 و محل Monitoring Room معاونت بهداشتی استان با حضور کارشناسان تغذیه معاونت بهداشتی و شهرستان کرمانشاه برگزار گردید.

در این نشست، برنامه مدیریت بیماری سل و گزارش اجرای پایلوت ادغام مراقبت های تغذیه ای در برنامه سل استان گلستان ارائه گردید.

تاکید گردید با توجه به ضرورت نقش تغذیه در کنترل این بیماری، آموزش رده های مختلف بهداشتی (پزشک، کارشناسان تغذیه و بیماری ها، مراقبین سلامت) در سطح استان های کشور و بر پایه بسته های آموزشی تا پایان سال جاری انجام گرفته و پس از آماده سازی بستر موورد نیاز، ادغام برنامه در مراقبت های بهداشتی در سال آینده (1400) صورت پذیرد.

همچنین در این نشست، چگونگی استفاده از راهنمای ارزیابی، شناسائی و مدیریت اضافه وزن و چاقی در نوجوانان ارائه گردید. با توجه به اجرای طرح مداخله ای کشوری "کوچ" (کاهش وزن و چاقی دانش آموزان 6 تا 18 سال) توسط وزارت آموزش پرورش، چگونگی همکاری مراقبین سلامت و کارشناسان تغذیه در این برنامه به بحث گذاشته شد.