جلسه ی هماهنگی وهم اندیشی برون بخشی به مناسبت هفته سلامت بانوان

جلسه ی هماهنگی وهم اندیشی برون بخشی به مناسبت هفته سلامت بانوان، با حضور مدیر کل محترم امور زنان و خانواده استانداری، مشاور محترم ریاست دانشگاه در امور بانوان، نماینده محترم دبیر خانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی، ریاست محترم خانه مشارکت استان، مدیریت محترم سلامت خانواده و کارشناسان سلامت میانسالان معاونت بهداشتی برگزار گردید. در این جلسه ضمن بیان اهداف جلسه، محور اصلی فعالیت ها در هر یک از روزهای هفته ملی و اهمیت ارتقای هماهنگی های بین بخشی در راستای افزایش آگاهی زنان در جنبه های مختلف سلامت شامل سلامت روان، سلامت باروری و سبک زندگی سالم، ترویج رویکرد خود مراقبتی در بین زنان به منظور مراقبت از خود و خانواده در شرایط پاندمی کووید 19 عنوان شد. همچنین  در راستای  دستیابی به  اهداف برنامه توسط کارشناسان، پیشنهاداتی مطرح گردید.  در پایان فایل حاوی مطالب آموزشی "سلامت زنان در دوره کرونا " جهت اطلاع رسانی و بهره برداری کارکنان سازمان های ذیربط توزیع گردید.