مسمومیت تعدادی از مردم ثلاث‌باباجانی به احتمال زیاد مربوط به آلودگی آب است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ارتباط با مسمومیت برخی از اهالی روستای «شیخ صله» شهرستان ثلاث باباجانی در روز دوشنبه، گفت: به احتمال قوی مسمومیت مردم این روستا به دلیل آلودگی آب بوده است.

دکتر «ابراهیم شکیبا» با بیان اینکه نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امروز بازدیدهایی از محل داشتند، افزود: فردا سه شنبه نیز تیمی متشکل از دانشگاه علوم پزشکی، شرکت آب و فاضلاب و هلال احمر به منظور شناسایی علل و رفع مشکل عازم روستای شیخ صله می شود.

او گفت: نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی نیز امروز از نزدیک این موضوع را پیگیری و هماهنگی های لازم را برای رفع این مشکل انجام داده است.

وی اظهار داشت: تا زمان رفع مشکل آلودگی آب، تلاش می کنیم از طریق تانکر یا بطری آب مورد نیاز مردم روستای شیخ صله را تامین کنیم.

دکتر شکیبا اضافه کرد اگرچه سخت است اما مردم می توانند آب را بجوشانند و استفاده کنند.

رییس شبکه بهداشت استان کرمانشاه در ادامه تاکید کرد تمام تلاش ما رفع مشکل آب روستای شیخ صله است و در این راستا از همه ظرفیت ها استفاده می کنیم.
گفته می شود حدود ۷۰ نفر از مردم شیخ صله دچار مسمومیت شده اند.