♻️تشریح اقدامات و نظارت های معاونت بهداشتی دانشگاه در دهه اول محرم

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی

💠دکتر ابراهیم شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه: 🔻

🔹همزمان با آغاز ماه محرم نظارت های بهداشت محیطی بر فعالیت هیئت های برگزارکننده مراسم های سوگواری امام حسین (ع) درمساجد، تکایا و حسینیه های شهر ستانهای استان با هدف کنترل و رعایت پروتکل های بهداشتی و در راستای مقابله با کرونا در استان  تشدید گردید.

🔹تاکنون بیش از ۱۱۴۰ مورد بازرسی ازطریق بازرسین بهداشت محیط مراکز بهداشت تابعه و ۱۹۱ مورد گشت مشترک با ادارات تبلیغات اسلامی و نیروی انتظامی ازهیئات مذهبی استان انجام شده است.

🔹همچنین بیش از ۱۷۵ جلسه آموزشی با موضوع رعایت دستورالعمل های بهداشتی برای مقابله با بیماری کرونا جهت دست اندرکاران هیئت های استان انجام گرفته است.

🔹در این مدت در راستای نظارت های بهداشتی به ۲۵ هیئت در شهرستان های استان که پروتکل های بهداشتی را رعایت نکرده اند تذکر قانونی داده شد.

🔹همچنین بیش از ۱۲۹۰ مورد کلرسنجی و نمونه برداری از آب شرب هیئات نیز  انجام شده است.

✔️گفتنی است در راستای مقابله با بیماری کرونا در استان ،نظارت بر اجرای پروتکل ها و شیوه نامه های بهداشتی تاپایان ماه محرم و صفر ادامه خواهد داشت.

✔️۱۰ شهریور۹۹
▫️▫️▫️▫️▫️▫️