سومین وبینار معاونین بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور

سومین  وبینار معاونین بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور

♻️این نشست امروز با حضور دکتر رییسی معاون بهداشت وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.

♻️تشدید نظارت بر اجرای دستورالعمل های بهداشتی در ایام برگزاری مراسم های عزاداری محرم و صفر،ثبت دقیق و به موقع و برنامه نظام ثبت و طبقه بندی علل مرگ همچنین معرفی اهداف و روش اجرای مطالعه ی اپیدمیولوژی کووید ۱۹ در کشور از مباحث مطرح شده در این جلسه بود.

💠دکتر رییسی معاون بهداشتی وزارت بهداشت:🔻

♻️خوشبختانه آمار مبتلایان به کرونا و موارد بستری در اثر ابتلا به کووید ۱۹ در استان سیر نزولی دارد.

♻️ کادر بهداشتی سراسر کشور از زمان شیوع کرونا تا کنون اقدامات قابل توجهی در جهت مقابله با این بیماری انجام داده اند و زحمات آنها در این خصوص بسیار ارزشمند بوده است.

♻️ فعالیت بی وقفه گروه های بهداشت محیط و حرفه ای در راستای مقابله با کرونا و نظارت این گروه ها بر اجرای دقیق پروتکل ها ی بهداشتی در استان قابل تقدیر است.

♻️بازرسی های مشترک بین بخشی و برون بخشی در راستای نظارت بیشتر بر اجرای پروتکل های بهداشتی بسیار ارزشمند است.

✔️۱۱مرداد ۹۹
▫️▫️▫️▫️▫️▫️