اخبار

توصیه های بهداشتی برای ذبح دام در عید قربان

توصیه های بهداشتی برای ذبح دام در عید قربان
💢
✴️دکتر شکیبا رییس مرکز بهداشت استان🔻🔻

◽️به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان، توصیه های بهداشتی ذیل برای ذبح دام در عید قربان مورد توجه جدی قرارگیرد.

◽️دام را از میادین تحت نظارت اداره دامپزشکی خریداری نمایید.

◽️ترجیحا کشتار دام را در کشتارگاه های تحت پوشش ادارات دامپزشکی انجام دهید.

◽️از سلامت دام توسط دامپزشک اطمینان حاصل نمایید، در‌ غیر اینصورت خطر انتقال عامل بیماری به ذابحین در صورت ابتلا به بیماری در دام و ویا عدم رعایت بهداشت فردی وجود دارد.

◽️افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند، همچنین خونابه ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.

◽️گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ساعت در دمای ۴درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود.

◽️جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ساعت نگهداری در دمای ۴درجه
سانتی گراد، مصرف شود.

◽️به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنند.

◽️از محل هایی که اقدام به کشتار غیر مجاز دام می نمایند گوشت خریداری نکنید.

◽️از مصرف جگر و سایر امعاء واحشاء گوشت دامی که فاقد مجوزهای دامپزشکی می باشند جدا" پرهیز نمایید.

◽️در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با سامانه ۱۵۱۲ دامپزشکی یا سامانه بهداشت ۱۹۰ تماس حاصل نمایید.

🆔@k_health
۹ اَمرداد ۱۳۹۹ ۲۳:۵۸

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید