انجام مرحله سوم غربالگری کووید ۱۹ در آینده نزدیک در استان

انجام  مرحله سوم غربالگری کووید ۱۹ در آینده نزدیک در استان

💢دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه در نشست بررسی وضعیت تست PCR در استان :🔻

♻️انجام تست PCR برای بیماران بالای ۶۰ سال و داری علامت ، همچنین افراد دارای بیماری زمینه ای و مادران باردار کاملا رایگان می باشد .

♻️اما برای افرادی که بیماری زمینه ای ندارند و سن زیر ۶۰ سال دارند،تست PCR با تعرفه دولتی مصوب شده انجام می شود.

♻️نمونه گیری انجام شده حتما باید در سامانه ثبت شده و کنترل ثبت پاسخ حداکثر تا ۴۸ ساعت پس از انجام نمونه گیری می باشد.

♻️ثبت غربالگری و ویزیت هر دو توسط پزشک، ثبت دارو در مراکز ۱۶ ساعته توسط دارو یار انجام خواهد شد.

♻️ نظارت دقیق بر عملکرد رابطان بهداشتی مستقر در بیمارستان از جمله پیگیری و ثبت در سامانه خصوصا ایام تعطیل وجود دارد .

♻️ پیگیری موارد بیمار کووید ۱۹ که دارای علامت هستند و در سامانه سیب نیازمند پیگیری هستند باید به صورت مستمر و فعال باشد.

♻️همچنین توزیع پمفلت آموزشی و اخذ تعهدنامه از افراد در همه موارد مثبت سرپایی و بستری از دیگر اقداماتی است که در مراکز باید انجام شود.

♻️ مرحله سوم غربالگری کووید ۱۹ نیز در آینده نزدیک در استان انجام خواهد شد.

✔️ گفتنی است نشست بررسی وضعیت تست PCR و غربالگری افراد مبتلا به کرونا با حضور دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه، مدیران گروه و کارشناسان بهداشتی معاونت و روسای شبکه های بهداشتی درمانی شهرستانهای استان امروز به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا