مسائل و مشکلات برنامه پزشک خانواده امروز در معاونت بهداشتی دانشگاه بررسی و راهکارهای لازم در این زمینه ارائه شد

مسائل  و مشکلات برنامه پزشک خانواده امروز در معاونت بهداشتی دانشگاه بررسی و راهکارهای لازم در این زمینه ارائه شد

💢دکتر شکیبا معاون امور بهداشتی دانشگاه:🔻🔻

🔹کافی نبودن منابع مالی به دلیل افزایش هزینه های برنامه بیمه روستایی از مشکلات موجود در برنامه پزشک خانواده است که علاوه بر تامین اعتبار مورد نیاز در این بخش باید راهکارهای لازم در خصوص کاهش هزینه ها نیز مد نظر قرار گیرد.

🔹پرداخت مطالبات مالی پزشکان خانواده از اولویت های دانشگاه و معاونت بهداشتی است و اقدامات لازم در زمینه پرداخت این مطالبات در حال انجام و پیگیری است.

💢جمشیدی مدیر مالی دانشگاه :🔻🔻

🔹تلاش جهت تامین منابع مالی و تسریع در پرداخت مطالبات اعضای تیم سلامت از جمله پزشکان و ماماها از اهداف مهم مدیریت کلان دانشگاه است.

✔️گفتنی است این نشست با حضور معاون بهداشتی دانشگاه، رئیس اداره بازرسی دانشگاه، مدیر امور مالی دانشگاه و نمایندگان پزشکان طرف قرارداد در برنامه بیمه روستایی برگزار شد.
✔️۲۱ تیر ۹۹
۲۲ تیر ۱۳۹۹ ۰۰:۳۱