تقدیر فرماندار فهیم کرمانشاه از زحمات معاون بهداشتی دانشگاه در راستای مقابله با کرونا ویروس

♻️فرماندار کرمانشاه امروز با حضور در معاونت بهداشتی دانشگاه از تلاش ها و زحمات معاون بهداشتی دانشگاه و مدیران گروه و کارشناسان بهداشتی این معاونت در راستای مقابله با بیماری کرونا تقدیر کرد.

💠رنجبر فرماندار کرمانشاه در بازدید از معاونت بهداشتی دانشگاه :🔻🔻

🔹با ارزیابی های صورت گرفته معاونت بهداشتی دانشگاه در زمینه مقابله با ویروس کرونا در شهر و استان کرمانشاه و اجرای طرح های ملی و استانی عملکرد موثر و ممتازی داشته است.

🔹مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و بویژه کادر بهداشتی درمانی بیمارستانهای درگیر کرونا و مراکز ۱۶ ساعته استان با تمام توان برای حفظ سلامت جامعه با ایثار و فداکاری مثال زدنی در حال ارائه خدمت هستند.

🔹 مردم نیز باید با رعایت پروتکل های بهداشتی با کادر بهداشت و درمان همکاری لازم را داشته باشند تا شاهد افزایش ابتلا به این ویروس منحوس نباشیم.

♻️گفتنی است در ادامه فرماندار کرمانشاه با اهدای لوح سپاس از تلاش ها و زحمات دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه در راستای مقابله با کرونا در استان تقدیر کرد.

✔️۱۵ تیر ۹۹

▫️▫️▫️▫️▫️▫️