برای کووید ۱۹ اقدام کنید" شعار امسال هفته جهانی سلامت مردان

برای  کووید ۱۹ اقدام کنید" شعار امسال هفته جهانی سلامت مردان

⚛دکتر شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفتگو با میز خبر روابط عمومی دانشگاه:🔻

🔹از ۲۶خرداد تا اول تیر ماه در بسیاری از کشورها به عنوان هفته جهانی سلامت مردان نام گذاری شده است .

🔹در سال جـــاری به دلیل شدت ابتلا و مرگ و میر کرونا در مــردان، شعار این هفته در سطح بین الــمللی "برای کووید ۱۹ اقدام کنید" در نظر گرفته شده است.

🔹در چنین شرایطی اطلاع رسانی، تلاش برای افزایش آگاهی مردان به موضوع سلامتی به طور کلی و بیماری کووید ۱۹ به شکل اختصاصی مبتنی بر ویژگی های فرهنگی و اجتماعی هر منطقه و تشویق مردان به مشارکت در توسعه ی برنامه های بهداشتی پایه می تواند به عنوان یک راهکار برای عبور از این بحران باشد.

🔹همچنین این هفته فرصت مناسبی برای اطلاع رسانی و حساس سازی جامعه و دولت در خصوص اهمیت سلامت مردان در خانواده و جامعه می باشد.

🔹گرچه همه افراد جامعه از کوچک تا بزرگ و زن و مرد در معرض خطر کرونا ویروس هستند، اما سن و جنس به عنوان دوفاکتور مهم در ابتلا یا شدت علایم تاثیر گذارند.

🔹ابتلا و سن افرادی که علائم شدید تری پیدا می کنند یا ابتلا به کرونا در آنها منجر به مرگ می شود، در سالهای پایانی میانسالی و دوره سالمندی بیشتر است.

🔹همچنین تاکنون موارد آلودگی و شدت ابتلا و مرگ و میر در مردان بیشتر از زنان بوده و این افراد نیازمند مراقبت و توجه بیشتر هستند.
▫️▫️▫️▫️▫️▫️
#هم_پیمان_تا_پایان_کرونا

اینجا مرجع رسمی اطلاعات و آگاهی در استان کرمانشاه پیرامون بیماری کرونا است.
🆔@k_health