جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا

جلسه  ستاد استانی مدیریت کرونا
💢جلسه ستاد استانی مدیریت کرونا صبح امروز با حضور استاندار، رییس دانشگاه و سایر اعضای این ستاد در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد.

♻️دکتر مرادی رییس دانشگاه:🔻🔻

♦️علیرغم اینکه تا دو هفته پیش سیر نزولی در تعداد مبتلایان و فوتی ها داشتیم، اما هم اکنون با افزایش تعداد مبتلایان، موارد بستری و متاسفانه مرگ و میر روبرو هستیم.

♦️این افزایش آمار، نشان دهنده کم توجهی مردم و عدم اجرای پروتکل های بهداشتی است، این روند موجب شده استان کرمانشاه در وضعیت هشدار قرار گیرد.

♦️شلوغی پارکها و بازارها و عدم رعایت موازین بهداشتی در وسایل حمل و نقل عمومی و همچنین برگزاری مراسم ترحیم و عروسی از جمله مواردی است که روند شیوع کرونا در استان را افزایش داده است.

♦️پیش بینی های لازم جهت احتمال ازدیاد موارد بستری انجام شده است و ظرفیت تخت های بستری و ICU در بیمارستانهای گلستان و فارابی افزایش یافته است.

✔️۱۰ خرداد ۹۹

▫️▫️▫️▫️▫️▫️