هماهنگی در خصوص باز گشایی مدارس و اجرای پروتکل های بهداشتی در مدارس

هماهنگی در خصوص باز گشایی مدارس و اجرای پروتکل  های بهداشتی  در مدارس

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی

در مورخه 29/2/99  جلسه هماهنگی به صورت ویدئو کنفرانس در خصوص باز گشایی مدارس و اجرای پروتکل  های بهداشتی  در مدارس با حضور دکتر حمزه معاون فنی ،دکتر برکاتی مدیر کل محترم دفتر سلامت جمعیت، خانواده ومدارس  وزارت  بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر محسن بیگی مدیر کل  اداره تربیت بدنی، سلامت و تندرستی  وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.

در این جلسه  در خصوص اهمیت گندزدایی مدارس، اجرا و رعایت پروتکل های بهداشتی از طرف مدیران، معلمین و دانش آموزان جهت پیشگیری از ویروس کرونا بحث شد. همچنین در خصوص آیین نامه  نحوه  امتحانات پایه دوازده و نهم  و لزوم انجام امتحانات دو پایه ذکر شده ، مطالبی ارائه گردید.

ضمنا معاون فنی مرکز بهداشت استان، معاون سلامت آموزش و پرورش ، رئیس اداره سلامت و تربیت بدنی آموزش و پرورش، کارشناس مسئول سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس همچنین  کارشناسان مرکز بهداشت استان در جلسه فوق حضور داشتند.

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ ۱۳:۳۵